Karl og Bent bygger en katapult

karl-bent-katapult

Karl og Bent har bygget en borg. De leger at Karl er en ridder, der skal redde Bent. Men legen keder dem. Hvad skal de nu finde på? Karl og Bent bygger en katapult!

Køb bogen hos forlaget

Køb hos Saxo.com


Bogen er udgivet på af Forlaget Tellerup.


Lektørudtalelse af Henrik Munch Jørgensen

Anmeldt sammmen med 4 andre Karl og Bent bøger.

Anvendelsesmuligheder/målgruppe/niveau: 4 sjove og lette bøger for børn mellem 6 og 8 år om drengen Karl og hans magiske hund Bent, der kan blive til lige det, den tænker på. En god evne at have, hvis man lige står og mangler en sav, en katapult eller en meget stor sten.

Beskrivelse:
Karl og hans hund Bent er bedste venner. De kan altid finde på sjove, men farlige lege som at bygge en sæbekassebil, en båd, en luftballon eller en katapult. Der opstår tit problemer. Men heldigvis kan Bent lave sig om til lige det, den tænker på. Så det skal nok blive en god dag

Vurdering: Bøgerne har lix 5-6, teksten er kort og tegningerne er sjove. Karl og Bent er mestre i altid at få noget sjovt, men farligt ud af alt. Og takket være Bents magiske evner skal det nok gå godt. Det er fire meget sjove bøger for både drenge og piger med god fantasi.

Andre bøger om samme emne: Kan man lide humoren i disse bøger, vil man også kunne lide humoren i mange af forfatterens andre bøger eller i bøger skrevet af Rune Fleischer.

Med kærlighed

underskrift-signature-jesper

Jesper Conrad

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Blog

Use this section to list the most recent posts on your blog on for example your home page.

pelle-loeven

Pelle og løven

Flodhesten Pelle elsker at løbe. Han kan løbe meget hurtigt. Pelles brødre driller ham og hans far synes at løbe er noget pjat. Det er ikke rart at blive drillet.

Read more…

fortaellinger-for-boern

Fortællinger for børn #1 Albert og kopimaskinen

Byens borgmester beder Albert hjælpe med forberedelserne til byfesten. Albert skal bygge en kopimaskine til at lave 50 fuldstørrelse pap-figurer af borgmesteren. Men det grueligt galt, og pludselig har byen 50 spil-levende og helt ens borgmestre. Hvem er den rigtige borgmester - og hvem kan nu redde dagen?

Read more…