Hvordan foregår det?

Vælg den tid, der passer dig bedst. Når du har gjort det, får du en bekræftelsesmail, hvor jeg stiller dig et par enkle spørgsmål om din virksomhed. Hvis du giver dig tid til at svare på spørgsmålene inden vi ses, vil du få mest ud af den tid vi har sammen.

Samtalen foregår på Zoom og den er dit første skridt mod at optimere dine kommunikationskanaler, forbedre din SEO, og maksimere dit reach på sociale medier.

Alt sammen med fokus på at hjælpe flere mennesker med din unikke gave og derved øge din indtægt.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig

underskrift-signature-jesper

Jesper Conrad

jesper conrad portrait square

Han fokuserer på mine reelle behov frem for blot at sælge løsninger.

True Nomad Communications
Karen Bro - Tidl. Institutleder, Psykoterapeutisk Uddannelses Center København

“Jesper Conrad er autentisk og pålidelig. Han fokuserer på mine reelle behov frem for blot at sælge løsninger. Jesper har en unik evne til at vurdere, om jeg kan håndtere opgaver selv, eller om han kan lære mig det nødvendige, så vi sammen kan minimere mine omkostninger. Gennem mere end 8 år har Jesper været en uvurderlig hjælp med alt fra opbygning af hjemmesider, udarbejdelse af nyhedsbreve, til opsætning af Google Ads og Facebook-kampagner. Hans ekspertise er hver en krone værd, og derfor har han været min foretrukne Tech Guy i alle disse år.”

Tidl. Institutleder, Psykoterapeutisk Uddannelses Center København

True Nomad Communications
Ronni Abergel - Grundlægger, Human Library

“Siden 2016 har Jesper Conrad hjulpet The Human Library som digital markedsførings konsulent. Han har generøst doneret vores organisation en SEO-optimeret hjemmeside, hvilket hjalp gevaldigt med at styrke vores online tilstedeværelse og tiltrække læsere globalt. Som en af mine foretrukne ad-hoc marketing- og tech-konsulenter er Jespers dedikation til vores sag mere end bare professionel assistance; hans personlige engagement i vores mission om at udfordre stereotyper og fordomme gennem dialog er tydelig i alle aspekter af hans arbejde. Hans dedikation og ekspertise gør ham til en aktiv for enhver organisation, der ønsker at skabe en meningsfuld forandring.”

Grundlægger, Human Library

True Nomad Communications
Iben Kirkeby - Cand. Psych. - IbenKirkeby.dk

“Da jeg startede min egen praksis som psykolog, var jeg usikker på, hvor jeg skulle begynde når det kom til at opbygge en hjemmeside og finde det rette udtryk. Jesper var den hjælp, jeg havde brug for. Han formåede at tage mine idéer og omsætte dem til en professionel hjemmeside, som ofte er det første indtryk mine klienter får af mig. Jeg kan på det varmeste anbefale samarbejdet med Jesper. Han leverer ikke kun kvalitetsarbejde, men griber mine faglige overvejelser og giver dem et seriøst og professionelt udtryk på SoMe, så jeg kan koncentrere mig om det, jeg er bedst til.”

Cand. Psych. - IbenKirkeby.dk