DOWNLOAD GRATIS E-BOG

Lær at finde de mennesker, der har brug for netop det du hjælper verden med!

Min e-bog, 'Markedsføring med hjerte', hjælper dig med at navigere i markedsføringens verden med empati, integritet og ægte omsorg. Du vil lære, hvordan du fletter din personlige historie ind i dit brand og kommunikerer dine værdier, og tiltrækker præcis de mennesker, der har mest brug for det, du tilbyder.

Føler du, at traditionelle markedsføringsmetoder ikke indfanger din virksomheds essens?

Søger du en måde at markedsføre på, der er autentisk og skaber meningsfulde forbindelser?

Slut dig til mig på denne rejse og lad os gøre markedsføring meningsfuld igen. Tilmeld dig til mit nyhedsbrev for at downloade din gratis kopi og begynde at forbinde med dit publikum på en måde, der føles tro mod dig.

Ja, jeg vil gerne have bogen!
markedsføring med hjerte - ebog mockup

Hej, Jeg hedder Jesper Conrad og jeg hjælper folk, der arbejder for en bedre verden.

Jeg elsker at arbejde med "små" selvstændige, fordi jeg således arbejder med ildsjæle, der brænder for deres idé og gerne vil skabe mere frihed til sig selv samtidig med at verden bliver et bedre sted, med deres indsats. Er det håndlavet keramik for en smukkere hverdag eller psykoterapi for et bedre liv eller at plante træer - jeg er på! Lad os få alting til at lykkes med en helhjertet indsats.

Jeg har valgt at dedikere min tid til at bidrage til en bedre verden gennem hjerte-drevet digital markedsføring.

Jeg har hjulpet NGO'er siden 2015, og i 2018 begyndte jeg at rejse på fuld tid, sammen med min kone og vores børn.

Livet som digital nomade har gjort det muligt for mig at fokusere udelukkende på projekter, der arbejder hen imod positiv global forandring. 

jesper conrad portrait 1
 • True Nomad Communications

  “Jesper Conrad has been an invaluable asset as my International Marketing Director.

  His expertise in building and managing my digital platforms – from websites to online courses and email automation – has significantly amplified my outreach.

  Jesper combines technical proficiency with a deep understanding of my mission, which made him an integral part of my team.

  His contributions have been essential in helping me connect with and inspire a global audience.”

  NY Times Bestselling Author and Transformational Leader, ThePassionTest.com

Ja, jeg vil gerne have bogen!

Her er hvad nogle af de organisationer og personer jeg har hjulpet siger:

True Nomad Communications
Kirstine Agerbo Reinholdt  - Co-Founder, Stromligning.dk

“At starte en virksomhed kræver mod og støtte fra nogen, der forstår og tror på ens vision. Jesper Conrad har været en uvurderlig ressource i denne proces. Vi kontaktede Jesper for hans ekspertise inden for marketing, og det har vist sig at være en afgørende fordel. Som konsulent har han vejledt os og støttet vores vækst med sin dybdegående viden. Vi har også haft gavn af Jespers indsigt som sparringspartner i udviklingen af vores strategi. At have adgang til Jespers ekspertise har hjulpet os til at realisere vores drømme. En stor tak til Jesper for hans støtte og vejledning!”

Co-Founder, Stromligning.dk