Jesper Conrad - forfatter til +20 børnebøger

En verden udover det digitale: Mit liv som børnebogsforfatter

Udover min passion for digital markedsføring, har jeg en kreativ side, som virkelig kommer til udtryk i børnelitteraturens verden.

Som forfatter har jeg skrevet 20 børnebøger på dansk og det gør mig superglad at høre at bøgerne bringer glæde:

"Den er virkelig sjov og så er det er et extra plus at tegningerne er så flotte i alle de farver" - Andrea 8år om Alfabøvset.

Jeg har primært skrevet læseletbøger og mange af disse er blevet oversat til engelsk, tysk, svensk og norsk.

Sikke en gave - at kunne få lov at dele min glæde for skøre børnerim, sjove historier og fantasifuld fortælling.

Jeg er en historiefortæller af hjertet og er meget lykkelig over at jeg har fået lov at berige børns liv over hele verden med mine historier.

Med kærlighed

underskrift-signature-jesper
Jesper Conrad

Jesper Square Portrait - 1

Karl og Bent

Sjove læseletbøger for børn mellem 6 og 8 år om drengen Karl og hans magiske hund Bent, der kan blive til lige det, den tænker på. En god evne at have, hvis man lige står og mangler en sav, en katapult, en propel eller en meget stor sten.

Karl-Og-Bent-bygger-Et-Fly

Karl og Bent bygger et fly

Karl og Bent keder sig. Hvad skal de lave? Først spiller de fodbold, men det er kedeligt. Så kigger de på myrer, men det er også kedeligt. Så får Bent en idé. De kunne jo bygge et fly!

Read more…

Rune og rummet

De fire bøger handler alle om Rune, der godt kan lide at læse om rummet. I sine drømme er det ham selv, der flyver op i rummet. Her flyver han gennem solsystemet, gennem asteroider, redder jorden fra en farlig komet og flyver til Mars for at finde sin ven Lotte. Bøgerne er en kombination af fag- og skønlitteratur, som samtidig giver en god læseoplevelse.

Fru Frida

Når jeg kigger på ting, så er det tit jeg forestiller mig dem som levende. Disse to historier leget med denne idé og sammen med illustratoren Jon Skræntskov har jeg taget billeder af skraldespande og en støvsuger og så har Jon tegnet ovenpå og derved levendegjort mine fantasier.

Mine andre bøger

Her er de af mine bøger samlet, som ikke er en del af en serie. God læselyst.

pelle-loeven

Pelle og løven

Flodhesten Pelle elsker at løbe. Han kan løbe meget hurtigt. Pelles brødre driller ham og hans far synes at løbe er noget pjat. Det er ikke rart at blive drillet.

Read more…

fortaellinger-for-boern

Fortællinger for børn #1 Albert og kopimaskinen

Byens borgmester beder Albert hjælpe med forberedelserne til byfesten. Albert skal bygge en kopimaskine til at lave 50 fuldstørrelse pap-figurer af borgmesteren. Men det grueligt galt, og pludselig har byen 50 spil-levende og helt ens borgmestre. Hvem er den rigtige borgmester - og hvem kan nu redde dagen?

Read more…

strit-snoefte-mumien

Strit og Snøfte - Mumien

Den første bog i serien om Strit og Snøfte. De to venner er et umage par, Strit er lille og taler meget. Snøfte er altid forkølet og siger næsten ikke noget. Strit er fuld af gode ideer, som desværre tit bringer dem i uføre. Men heldigvis, har Snøfte en magisk lomme, hvor man tit kan finde lige det man skal bruge. I denne bog drager Strit og Snøfte til Egypten og møder en Mumie.

Read more…

Alfaboevset-forside

Alfabøvset

Damian Arguimbau, Weekendavisen om Alfabøvset: "Bogen er tilpas vild og uregerlig til, at man ikke kan lade være med at holde af den."

Read more…

skinkelingo

Skinkelingo - En pølsevognsparlør

Min allerførste bog er noget så fjollet som en bog om pølsevognsslang. Jeg skrev den for DR i 2004 mens jeg var ansat i redaktionen på programmet Monkey Business, som webredaktør. En sjov opgave, hvor jeg gik på opdagelse i pølsevognens historie og alle slangudtrykkene.

Read more…