Conrad+AI - Om at finde KUNST i KUNSTig intelligens

Jeg ønsker at udforske de kreative ideer, der flyver rundt inde i hovedet på mig. Jeg ønsker at afdække hvordan AI kan hjælpe os til at blive bedre til at skabe kunst.

Jeg er ikke maler, kan ikke tegne, eller skabe musik, men jeg har en kreativ side og med hjælp fra AI kan jeg omdanne mine ideer til virkelighed.

Det er derfor har jeg skabt projektet Conrad+AI hvor jeg har slået mig sammen med kunstig intelligens for at skabe kunst, der bygger bro mellem fantasi og virkelighed.

Det er en spændende rejse, hvor teknologi forener sig med menneskelig kreativitet for at omdanne abstrakte tanker til håndgribelige udtryk.

Med hjælp fra AI kan vi ikke kun assistere, men også multiplicere vores kreative potentiale. AI gør det muligt for os at frigøre os og giver os muligheden for at vi kan fokusere på at skabe via vores fantasi. 

Udover at skabe visuel kunst er det mit mål at udgive musik, skabt i dialog med AI. 

Projektet er ærligt. Jeg prøver ikke at tage æren for hvad AI kan. Alle værker Conrad+AI skaber er skabt i dialog med henholdsvis DallE og ChatGPT. Ideerne kommer fra mennesket, men skabelsen er i dialog. Det er ren co-creation.

Besøg ConradPlusAI.com
Jesper Portrait - 2

Se kunstværkerne  

Alle værker er skabt af Conrad+AI - jeg udforsker ideerne i mit sind og gør dem virkelige med AI's kraft."

Breaking Free of the 9-5 mind

Udforsk Conrad+AIs 'Breaking Free' skulpturer: kunst inspireret af at bryde livets begrænsninger, at bryde ud af boksen og frigøre sig selv fra "lønslave" livet, hamsterhjulet, 9-5 livet.

Se værkerne her

Railings between the world and imagination

I hjertet af "Railings" ligger ideen om at indgyde liv i det almindelige. Denne serie fremviser skulpturer, der er sømløst integreret i metalrækværk, hvor hvert stykke fortæller en historie om barndom, fantasi og livets enkle glæder.


Se værkerne her

The Art of Reading

Begiv dig ud på en visuel odyssé med Conrad+AIs kunstserie, hvor hvert billede fortæller om litteraturens transformative indflydelse på den menneskelige ånd, og blander læsningens essens med slående visuelle fortolkninger.


Se værkerne her