Min rejse til frihed: Derfor er jeg passioneret for at hjælpe andre med at opnå personlig frihed.

Min egen forvandling begyndte, da jeg besluttede at træde væk fra det klassiske liv med 8 timer på kontoret hver dag. Denne afgørende beslutning handlede ikke kun om at skifte job; det handlede om at omforme hele min livsstil.

Jeg længtes efter mere end bare at have en karriere – jeg ville skabe et liv fyldt med eventyr. Et liv hvor jeg kunne leve passioneret og have friheden til at være sammen med dem, jeg elsker mest.

Siden 2018 har min familie og jeg rejst verden rundt på fuld tid. Vores valg af den nomadiske livsstil var drevet af et dybt ønske om at bryde fri fra begrænsningerne i et traditionelt arbejdsmiljø. Vi ville friheden mere end vi ville være bundet til hus, huslån og en fastlagt hverdag.

Skal vi arbejde sammen? Så kontakt mig endelig. Jeg ser frem til at møde dig.

underskrift-signature-jesper

Jesper Conrad

Jesper Conrad portrait-1066w

Kan jeg hjælpe dig? Book er gratis 25-minutters introsamtale

✔️ I løbet af samtalen danner vi os et overblik over de udfordringer, du står med i forhold til din markedsføring
✔️ Vi afklarer om jeg kan løse dine udfordringer 
✔️ Jeg deler min top 3 forslag til hvad du kan gøre lige nu for at tiltrække flere klienter
✔️ Bare for at understrege - vores samtale er 100% uforpligtende - Det er op til dig at beslutte, om du ønsker at fortsætte samarbejdet med mig efterfølgende.
Book gratis Introsamtale
jesper conrad portrait square

Digitale marketingløsninger for små virksomheder og dig, der arbejder med personlig udvikling!

 Jeg forstår de udfordringer, som små virksomhedsejere står overfor, især når ressourcer og frem for alt TID er begrænset.

Mit mål er at være din ad-hoc digitale marketingkonsulent, der tilbyder både træning og praktisk assistance så du kan øge din indtægt og få din virksomhed til at vokse

Du behøver ikke at skulle kunne finde ud af alt selv.

Alt for mange gode ideer og projekter er fejlet, fordi folk har forsøgt at gøre alt selv.

Du bør arbejde med de ting du er passionerede omkring.

Så er jeg her, klar til at hjælpe dig med din marketing. Det er jeg nemlig passioneret omkring :)

photo-1504805572947-34fad45aed93

Sådan kan jeg hjælpe dig:

  • Strategic Digital Marketing: Udvikling og implementering af effektive digitale marketingstrategier, der er skræddersyet til din virksomheds behov.
  • SEO optimering: Jeg kan hjælpe med at forbedre din hjemmesides synlighed så du kantiltrække mere trafik og flere potentielle kunder.
  • Social Media: Lær at udnytte de sociale medieplatforme til at øge dit brands rækkevidde og engagement.
  • Brug AI til at øge din marketingindsats: Som lille organisation er det vigtigt at du gør det du er bedst til. Med AI til hjælps kan du blive mere effektiv og optimere jeres indsats.
  • Undervisning og support: Jeg kan hjælpe med at oplære dig og dit team I alle de færdigheder I skal bruge for at få  vedvarende succes med digital marketing.
photo-1607703703520-bb638e84caf2

Fra Kræftfrygt til Frihed

I 2018 tog jeg hul på en helt ny kapitel i vores liv. Vi kastede os ud i livet som digitale nomader, og jeg har siden rejst rundt i verden med min familie.

Tilbage i 2010, fik min kone fik konstateret kræft - hun havde leukæmi og blev indlagt på hospitalet. En frygtelig tid der var hård at komme igenne,. Det, at vi var så heldige at hun overlevede, fik os til virkelig at tænke over, hvad vi ville med vores liv.

Før Cecilies sygdom havde jeg nydt en karriere som redaktør på nogle af Danmarks største websites: TV2.dk, MSN.dk, DR.dk og Saxo.com. Men at have døden så tæt inde på livet fik mig til at stoppe op Jeg ville have mere mening. Ville gøre en større forskel for verden end "blot at underholde".

Jeg skiftede derfor fra det kommercielle til at fokusere på at hjælpe NGO'er, hvor jeg kan bruge min erfaring fra den kommercielle verden til at gøre en positiv forskel for veden.

Udover at arbejde med NGO'er betyder det meget for mig at hjælpe små virksomhedsejere. Jeg bliver så stolt hver gang det lykkes mig at hjælpe andre til at opnå den frihed og tilfredsstillelse, jeg selv har fundet ved at følge et passionsdrevet liv.

Det er super meningsfuldt at hjælpe andre med at nå deres iværksætterdrømme og leve livet på deres egne præmisser.

cecilie-jesper-boern

Lad mig hjælpe jer

Lad os tage en snak så vi kan se om vi er et godt match. Jeg har valgt at prioritere mit liv, så jeg har råd til kun at arbejde på projekter jeg finder meningsfulde, sammen med folk jeg  kan lide. Det er en luksus jeg har givet mig selv. Jeg gider ikke bare "sælge timer" jeg kan bedst lide at være aktiv investeret I at få de projekter jeg arbejder på til at lykkes.

Med 25 års ekpertise indenfor online markedsfæring og strategi kan jeg hjælpe her med at identificere muligheder og overkomme de udfordringer inden for digital marketing som I måtte have. Uanset om det handler om at finpudse jeres online strategi, navigere i SEO's kompleksiteter, eller maksimere jeres indflydelse på sociale medier, er jeg her for at guide jer hvert skridt på vejen.

Overkommelig og fleksibel rådgivning: Som digital nomade er jeg fleksibel. Du behøver ikke en fuldtids marketingdirektør for at skabe en betydelig effekt. Med min vejledning kan du opnå professionelle marketingresultater uden de store faste omkostninger.

Kontakt mig og lad os tage en snak sammen om hvad der skal til for at I kan opnå jeres mål og omdanne jeres passion til en god indtægt.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig

underskrift-signature-jesper

Jesper Conrad

Jesper Portrait - 3