Foredrag: Marketing med hjerte - Find din unikke kundekreds og øg din indtægt

❤️ Kom med til foredrag
📆 Tirsdag den 30. april klokken 19:30
🎤 Live på Zoom 
▶️ Foredraget optages så kan du ikke deltage kan du se det bagefter. Dog uden Q&A - så kom helst med og få svar på dine spørgsmål :)

Succes er at skabe værdi - for alle. 

Markedsføring handler om at skabe de rigtige forbindelser.

Din virksomhed bygger på den forskel, du kan gøre i verden og din marketingsindsats bør handle om at finde præcis de mennesker, der har brug for netop dig.

➜ Ja, jeg vil med til foredraget

Kan du ikke deltage på dagen, og vil vide mere allerede nu! Ja, så kan du faktisk købe adgang til en optaget udgave af foredraget her!

Jesper Conrad portrait-1066w

 Er du klar til nye ideer om hvad markedsføring kan være? 

Kom med til en times foredrag om hvordan markedsføring ser ud når man har hjertet med.  

.... og hvorfor netop dét er så langt mere effektivt for din virksomhed end "fancy" tricks og strategier

Nye perspektiver

Lær at se markedsføring fra en helt ny vinkel, så du med oprejst pande og masser af selvtillid kan gå ud i verden med det, du har at tilbyde.

Konkrete starting points

Få nogle af de vigtigste strategier oversat til menneskesprog og konkrete handlingsmuligheder hvor hjertet er med og markedsføring pludselig giver mening.

Optimer din virksomhed

Lær hvor du skal begynde, hvis du skal lave markedsføring der faktisk skaber forbindelse mellem din unikke gave og de helt rigtige mennesker, du er sat her i verden til at hjælpe med det, du kan.

Hvordan foregår det?

Kort og koncist - og med Q&A 

Foredraget foregår på Zoom, hvor jeg fortæller i store træk om, hvordan markedsføring kan forstås på en langt mere helhjertet og menneskelig måde, hvis man tager udgangspunkt i den forskel, man gerne vil gøre i verden - samtidig med at jeg fra mine mange år i branchen kender alle "tricksne". Så dem kommer vi også til, bare fra en ny vinkel.

photo-1512486130939-2c4f79935e4f
Jesper Square Portrait - 3

Hvad får du ud af det?

Lær at lave markedsføring der virker og som du er stolt af

Reklame- og markedsføringsbranchen kan godt være noget uldent noget, man som ildsjæl egentlig helst ikke vil have noget at gøre med. Med mit markedsføring med hjerte perspektiv finder den vej, der er rigtig for dig og som også er rigtig for din bundlinie.

📆 Tirsdag den 30. april klokken 19:30.
🎤 Live på Zoom 
▶️ Foredraget optages så kan du ikke deltage kan du se det bagefter. Dog uden Q&A - så kom helst med og få svar på dine spørgsmål :)

➜ Ja tak - jeg vil gerne lære at skaffe flere klienter!
 • True Nomad Communications

  “At starte en virksomhed kræver mod og støtte fra nogen, der forstår og tror på ens vision. Jesper Conrad har været en uvurderlig ressource i denne proces.

  Vi kontaktede Jesper for hans ekspertise inden for marketing, og det har vist sig at være en afgørende fordel. Som konsulent har han vejledt os og støttet vores vækst med sin dybdegående viden.

  Vi har også haft gavn af Jespers indsigt som sparringspartner i udviklingen af vores strategi. At have adgang til Jespers ekspertise har hjulpet os til at realisere vores drømme.”

  Co-Founder, Stromligning.dk

jesper conrad portrait square

Hej, Jeg hedder Jesper Conrad og jeg hjælper folk, der arbejder for en bedre verden.

Jeg elsker at arbejde med "små" selvstændige, fordi jeg således arbejder med ildsjæle, der brænder for deres idé og gerne vil skabe mere frihed til sig selv samtidig med at verden bliver et bedre sted, med deres indsats. Er det håndlavet keramik for en smukkere hverdag eller psykoterapi for et bedre liv eller at plante træer - jeg er på! Lad os få alting til at lykkes med en helhjertet indsats.

En uvurderlig hjælp...

True Nomad Communications

“Jesper Conrad er en af mine foretrukne ad-hoc marketing- og tech-konsulenter. Hans dedikation til vores sag mere end bare professionel assistance; hans personlige engagement i vores mission om at udfordre stereotyper og fordomme gennem dialog er tydelig i alle aspekter af hans arbejde. Hans dedikation og ekspertise gør ham til en aktiv for enhver organisation, der ønsker at skabe en meningsfuld forandring.”

Grundlægger, Human Library

True Nomad Communications

“Jesper Conrad er autentisk og pålidelig. Han fokuserer på mine reelle behov frem for blot at sælge løsninger. Jesper har en unik evne til at vurdere, om jeg kan håndtere opgaver selv, eller om han kan lære mig det nødvendige, så vi sammen kan minimere mine omkostninger. Gennem mere end 8 år har Jesper været en uvurderlig hjælp med alt fra opbygning af hjemmesider, udarbejdelse af nyhedsbreve, til opsætning af Google Ads og Facebook-kampagner. Hans ekspertise er hver en krone værd, og derfor har han været min foretrukne Tech Guy i alle disse år.”

Tidl. Institutleder, Psykoterapeutisk Uddannelses Center København

True Nomad Communications

“Da jeg startede min egen praksis som psykolog, var jeg usikker på, hvor jeg skulle begynde når det kom til at opbygge en hjemmeside og finde det rette udtryk. Jesper var den hjælp, jeg havde brug for. Han formåede at tage mine idéer og omsætte dem til en professionel hjemmeside, som ofte er det første indtryk mine klienter får af mig. Jeg kan på det varmeste anbefale samarbejdet med Jesper. Han leverer ikke kun kvalitetsarbejde, men griber mine faglige overvejelser og giver dem et seriøst og professionelt udtryk på SoMe, så jeg kan koncentrere mig om det, jeg er bedst til.”

Cand. Psych.

 

 MIN MISSION 

Jeg har valgt at dedikere min tid til at bidrage til en bedre verden gennem hjerte-drevet digital markedsføring.

Jeg har hjulpet NGO'er siden 2015, og i 2018 begyndte jeg at rejse på fuld tid, sammen med min kone og vores børn.

Livet som digital nomade har gjort det muligt for mig at fokusere udelukkende på projekter, der arbejder hen imod positiv global forandring. 


 Er du klar til at se tingene på en ny måde? 

Få hjertet med - også i din markedsføring

Et foredrag der sætter dig på sporet af, hvordan markedsføring kan være sjovt, helhjertet og meningsfuldt, samtidig med at det får din virksomhed til at lykkes, for en bedre verden og en bedre bundlinie.

 • True Nomad Communications

  “Jesper Conrad has been an invaluable asset as my International Marketing Director.

  His expertise in building and managing my digital platforms – from websites to online courses and email automation – has significantly amplified my outreach.

  Jesper combines technical proficiency with a deep understanding of my mission, which made him an integral part of my team.

  His contributions have been essential in helping me connect with and inspire a global audience.”

  NY Times Bestselling Author and Transformational Leader, ThePassionTest.com